Hos KilTech udøver vi den rette og effektive bekæmpelse af kakerlakker

  • KilTech er et firma som er autoriseret, uddannet og specialiseret sig i bekæmpelsen af kakerlakker. Når vi kommer ud for at hjælpe, vurderer vi situationen og lægger en plan, så vi hurtigt og effektivt sammen med kunden kan få foretaget bekæmpelsen af kakerlakkerne.

  • KilTech bruger de nyeste og bedste midler til at bekæmpe kakerlakkerne. Vi anvender gift som er rettet mod kakerlakkerne kombineret med ædegift. Denne ædegift udlægges tæt på kakerlakkernes reder. Kakerlakker er nemlig dovne, og derfor er deres reder placeret tæt på deres føde, nemlig i køkkener og toiletter hvor der er varme og fugt.

  • Bekæmpelsen af kakerlakker foretages altså med ædegel og gift, kombineret med dette lokaliserer vi også kakerlakkernes færden ved hjælp af detektorer, hvor der er ilagt feromon som tiltrækker kakerlakkerne. Detektorerne er placeret i og omkring kakerlakkernes områder. Dette er et af vores vigtige stykker værktøj, for at få afklaret kakerlakkernes aktivitet og færden, så bekæmpelsen er så effektiv og hurtig som mulig.

Nyttig viden om kakerlakker og bekæmpelse

 

Trives kakerlakker i Danmark?

Svaret er et stort ja. Kakerlakker trives i bedste velgående i boligkarrer, hoteller, restauranter, bagerier og mange andre steder, dog kun indenfor.

Der findes typisk 4 forskellige kakerlakker i Danmark. De er kommet hertil med skibstrafik, hotelgæster som har transporteret dem med andet sted fra typisk fra varme himmelstrøg, eller de kan være transporteret med fødevarer.

Er kakerlakker mon farlige?

Kakerlakker kan ikke bide, da de er bløde omkring mundregionen, men kakerlakker er sundhedsskadelige, da de også kan komme fra afløb og kloakker hvor der er mange farlige bakterier.

De gnaver af fødevarer, ligger deres afføring over alt og deres afføring har en meget grim lugt.

Kakerlakker betragtes som et sundhedsproblem af fødevarer-myndighederne i Danmark. Hvis man ikke bekæmper og tager problemet seriøst, kan det udvikle sig til et enormt og udfordrende problem og dermed kan det være fatalt for en fødevarevirksomhed, hvis ikke man får bekæmpet det på korrekt vis.

Kakerlakker formerer sig meget hurtigt, specielt under den rette temperatur på over 25 grader.

Kakerlakker er kønsmodne mellem 2-6 mdr.

Kakerlakker kræver varme og fugt, og prioriterer deres færden i revner, sprækker og rørgennemføringer, hvor der ikke kommer lys. Kakerlakker er nemlig lyssky.

Derfor kan det være svært for almindelige mennesker at vurdere om problemet med kakerlakker, kan være et lille eller stort problem.

De mest almindelige kakerlakker i Danmark:

  • Den tyske kakerlak

  • Den brunstribede kakerlak

  • Den amerikanske kakerlak

  • Den orientalske kakerlak

Lukket glasbeholder vi fik af en kunde.

Her er der både nymfestadier (unger) samt voksne kakerlakker i glasbeholderen.

Vigtigt med rengøringen

Når man skal bekæmpe kakerlakker, skal der som udgangspunkt gøres rent. Dette gør så at man fjerner kakerlakkernes levevilkår.

Mange kakerlakker på ét område kan leve af meget lidt skidt. Her var der desværre ikke gjort rent, og dette gavner ikke når man skal bekæmpe kakerlakkerne.