Løsninger indenfor Desinficering

Søger du et desinfektionsmiddel, der bidrager til god hygiejne og bakteriefrie omgivelser til medarbejdere og kunder, alt imens det ikke sætter negative spor på miljøet?

Miljøvenlige og giftfrie produkter

BioCid renser og desinficerer uden at den efterlader skadelige rester, og så virker det aktivt længe efter påføring. Vi anvender bl.a. produkter fra Biocid i vores koldtågeapperat når vi desinficerer.

BioCid fremstiller produkter til desinficering af arbejdspladser, private hjem, skoler, børnehaver og daginstitutioner af alle slags. Vores produkter sikrer et sundt og godt klima at opholde sig i. Vores produkter er fremstillet til at nedbryde og uskadeliggøre bakterier, skimmelsvamp, virus / vira. Vi har produkter som også har vist sig at være særdeles effektive mod lus og lopper. Lugtgener fra bakterier (svedlugt, fugt/jordslået) og biologisk affald i skraldespande og containere fjernes effektivt.

VI bruger Biocid som desinfektionsmiddel, der bidrager til god hygiejne og bakteriefrie omgivelser til medarbejdere og kunder. Alt imens det ikke sætter negative spor på miljøet.

Læs mere Her