Skimmelsvamp skal fjernes for dit helbreds skyld

1.

Ring til os. Vi kommer meget hurtigt og foretager en uforpligtende besigtigelse

2.

Vi foretager prøver og målinger på stedet Skimmeltest, DNA test, mycometer test

3.

Vi udfærdiger rapport

4.

Vi kommer med en løsning til dig om fjernelse af skimmelsvamp indeholdende årsag til skimmelproblem

Vi hjælper dig med den totale løsning.

Hvilke løsninger anvender KilTech imod skimmelsvamp?

  • Vi opbygger støvvæg og sluser, så at skimlen samt støv ikke spreder sig

  • Vi bruger markedets bedste produkter til at dræbe og fjerne skimlen på de områder og flader hvor skimlen er.

  • Koldtågebehandling til fjernelse af skimmelsvamp og skimmelsporer.

  • Vi fjerner og bortkører alle inficerede materialer

  • Vi foretager saneringsarbejdet, så boligen er klar igen

Info om fjernelse af skimmelsvamp

Har du skimmelsvamp så skal du gøre noget ved det, da det kan gøre dig meget syg.

Ring til KilTech ApS, vi har løsningen til at fjerne dit problem, vi kommer alle steder. Både i virksomheder, institutioner, offentlige bygninger, boligselskaber og private.

Det er vigtigt at igangsætte fjernelse af skimmelsvamp og ikke lade det stå til. Årsagen til skimmelsvampen skal findes, da det kan få fatalt betydning for dig og din bolig, hvis ikke det bliver fjernet og håndteret på korrekt vis.

Med hensyn til vores opsætning af løsningen til forebyggelsen imod fugt og skimmel, bruger vi i form af genvex ventilation, så boligen får et bedre og tørt indeklima og risikoen for fugt og skimmel reduceres.

Det er dog vigtigt at årsagsbestemme hvorfor fugten er opstået i ejendommen. Måske skyldes det dårlig isolering af vægge, manglende udluftning, fugt indtrængen, indsivning af vand ind mod væggene eller i kældre efter sprungne kloakrør. Der kan altså derfor være mange årsager til problemet.

Alt dette hjælper KilTech dig med.

Kan jeg selv gøre noget mod mindre skimmelangreb?

  • Udluftning

  • Ensartet varme i alle rum så der skabes tørhed i boligen.

  • Ved mindre angreb (mindre end 2 kvm) kan her anvendes skimmelmidler, som protox skimmel, biocid skimmel til afvaskning samt fjernelse af skimmel.

  • Ventilation i boligen er vigtig som skaber bedre gennemstrøm af ren og tør luft.

Information om skimmelsvamp


Skimmelsvamp vokser og lever i naturen i foråret (maj-juni) og det spredes meget fordi der er fugtigt. Størstedelen af sporene spreder rigtige meget i sommermånederne fordi der er fugtigt og varmt. Ligesom de også kan leve og trives ganske glimrende indenfor, så er det et problem, da det kræver følgende: varme, fugt, organisk materiale.

Skimmelsvamp formerer sig, når de er store nok ved hjælp af sporer (frø) som hvirvles rundt i luften. Derfor spreder de sig og formere sig på andre steder når betingelserne er i orden.

Skimmelsvamp er små micro-organismer som kan variere i farven, fra sort, grønlig og ligner mug.

I boligen vokser skimlen på tapet, træ, støv og snavs.


Er skimmelsvamp farligt?

Skimmelsvampe frigiver nogle stoffer som kan være farlige. Nogle mærker ikke så meget til det, imens andre får direkte symptomer af det. Det kan give røde øjne, næsen løber, vejrtrækningsbesvær, træthed eller hovedpine. Nogle skimmelsvampe er ikke lige så farlige som andre.

Mange mennesker aner ikke at de er overfølsomme overfor skimmel, men på længere sigt kan det være farligt at være i et klima hvor der er sporer fra farlige skimmelsvampe. Da disse sporer hvivler rundt i luften, kan de skade dine lunger og give dig kroniske gener resten af livet.

Derfor er det en god ide at få professionel hjælp til at få afklaret om hvor vidt indeklimaet i boligen/erhvervslokaler, er inficeret med usynlig skimmel eller synlig skimmel.

Det er ikke altid at der er nogle synlige tegn på skimmel, hvis den er inde i væggene.

Det kan være en god ide at blive testet for hvilke skimmelsvampe man er overfølsom over for og på den måde finde ud af hvor i boligen de er.